El Nivell Mitjà està pensat per a persones que ja han fet alguns cursos, tenen assumida la tècnica bàsica de direcció i volen ampliar els seus coneixements. El Nivell Avançat està orientat a directors i directores en actiu, amb experiència i formació sòlida. De totes maneres, et recomanem que et guiïs pel repertori de cada nivell i triïs el que creus que pots assumir amb comoditat com a director/a. Si vols ser oient, només has de triar el grup que més t’interessi de veure!

Aquest curs està pensat per a persones amb experiència en direcció i no s’ensenyen les bases de la tècnica de direcció des de zero. Si estàs interessat en els continguts, et pots inscriure com a OIENT a qualsevol dels grups. Podràs gaudir de TOT el contingut del curs però sense dirigir activament.

Trobaràs un llistat de repertori per nivells a l’apartat PROGRAMA del web. Les partitures s’enviaran als alumnes un cop formalitzada la inscripció.

Les sessions complementàries (conferències i assajos oberts) seran obertes al públic extern. Inscriu-te a través de la web! Per descomptat, també pots venir de públic als concerts.

Totes les classes seran a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), que es troba a l’edifici de L’Auditori. L’adreça és C/Padilla 155, 08013 de Barcelona. Metro L1 (Marina).

Per la primera edició vam oferir l’opció de contractar un menú tancat al restaurant de l’Auditori per a tots els alumnes del curs. Aquest any, per la situació sanitària, hem cregut més adequat no fomentar la concentració de tots els alumnes en un espai espai tancat i sense mascareta i, per tant, cadascú haurà d’organitzar-se el dinar pel seu compte. L’organització us pot indicar opcions si no coneixeu la zona.

Des del principi hem tingut clar que els protocols i restriccions no ens podien fer retallar el contingut del curs i hem treballat per oferir-vos una programació a l’alçada.

En el transcurs de les classes se seguiran tots els protocols vigents per a la COVID-19 i, per a les sessions on hi hagi cor, ens regirem pel protocol específic per al cant coral aprovat pel PROCICAT. En tot moment s’haurà de portar mascareta i caldrà mantenir la distància de seguretat establerta per cantar. Els espais que utilitzem compleixen totes les normatives de ventilació i aforament.

Tots els inscrits recuperaran el 100% de l’import abonat en cas que l’organització es vegi obligada a cancel·lar el curs per possibles restriccions sanitàries. També els alumnes que s’inscriguin des de l’estranger podran recuperar el 100% de l’import en cas que el curs es pugui celebrar però la situació de la COVID-19 al seu país no els permeti viatjar.