FAQs

El Nivell Bàsic està orientat a persones que vulguin iniciar-se en la direcció coral o tinguin poca formació de direcció prèvia. El Nivell Mitjà està pensat per a persones que ja han fet alguns cursos, tenen assumida la tècnica bàsica de direcció i volen ampliar els seus coneixements. El Nivell Avançat està orientat a directors i directores en actiu, amb experiència i formació sòlida. Si vols ser oient, només has de triar el grup que més t’interessi de veure!

Si no has dirigit mai, el teu nivell és el NIVELL BÀSIC. Si estàs interessat en els continguts (professor, cor pilot…) d’una altre grup però no has dirigit mai, et pots inscriure com a OIENT a qualsevol dels grups. Podràs gaudir de TOT el contingut del curs però sense dirigir activament.

Trobaràs un llistat de repertori per nivells a l’apartat PROGRAMA del web. Les partitures s’enviaran als alumnes un cop formalitzada la inscripció.

Les sessions complementàries (conferències i assajos oberts) seran obertes al públic extern. Inscriu-te a través de la web! Per descomptat, també pots venir de públic als concerts.

El curs es fa a la ciutat de Barcelona. Confirmarem properament en quin equipament.

Si vens de fora i no tens allotjament, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Intentarem ajudar-te!