El Nivell Mitjà està pensat per a persones que ja han fet alguns cursos, tenen assumida la tècnica bàsica de direcció i volen ampliar els seus coneixements. El Nivell Avançat està orientat a directors i directores en actiu, amb experiència i formació sòlida. De totes maneres, et recomanem que et guiïs pel repertori de cada nivell i triïs el que creus que pots assumir amb comoditat com a director/a. Si vols ser oient, només has de triar el grup que més t’interessi de veure!

Aquest curs està pensat per a persones amb experiència en direcció i no s’ensenyen les bases de la tècnica de direcció des de zero. Si estàs interessat en els continguts però no has dirigit mai, et pots inscriure com a OIENT a qualsevol dels grups. Podràs gaudir de TOT el contingut del curs però sense dirigir activament.

Trobaràs un llistat de repertori per nivells a l’apartat PROGRAMA del web. Les partitures s’enviaran als alumnes un cop formalitzada la inscripció.

Les sessions complementàries (conferències i assajos oberts) seran obertes al públic extern. Inscriu-te a través de la web! Per descomptat, també pots venir de públic als concerts.

Totes les classes seran a l’IEA Oriol Martorell (Edifici Secundària), que es troba a la Carretera Alta de les Roquetes 70, 08035 de Barcelona.

Estem mirant d’oferir la possibilitat de dinar a les instal·lacions de l’IEA Oriol Martorell amb un menú ofert pel servei de cuina de l’institut. Si no, hi ha l’opció de dinar de carmanyola al mateix institut. Quan t’inscriguis rebràs més informació sobre aquest tema.